Danscoaching

Danscoaching

 

 

Naast groepslessen bied ik ook individuele sessies danscoaching aan.

 

Wat is danscoaching?

 

Een coach begeleid je bij het zoeken naar antwoorden op (levens)vragen. In een coachingsgesprek wordt een coachingsvraag geformuleerd en zal de coach je ondersteunen bij het behalen van je doel(en).

 

Bij een sessie danscoaching combineren we de kracht van het gesprek met de kracht van fysiek in beweging komen. Het verbale en non-verbale kunnen elkaar op die manier versterken.

 

Iedere sessie start met een gesprek om de coachingsvraag helder te krijgen. Van daaruit starten we de fysieke warming up en volgt er een eerste verkenning van het thema in beweging. Beweging en dans worden afgewisseld met gesprekken.

 

Door de combinatie van gesprek, beweging en verdieping word je je bewust(er) van de coachingsvraag, ontstaan er inzichten en kunnen mogelijke antwoorden gegeven worden.

 

In een sessie kunnen verschillende vormen van bewustzijn aan bod komen. Wat voel je bijvoorbeeld:

 

• fysiek (voel je blokkades in je lichaam, kun je je hele lichaam voelen, voelt het ergens gespannen of juist ontspannen)

• emotioneel (welke emoties komen er naar boven, waar voel je dat in je lichaam)

• mentaal (zelfkritiek, herhalende gedachten)

• zingevend (mag je zijn wie je wilt zijn, wat is jouw pad, voel je je deel van het geheel)

 

Je hebt GEEN danservaring nodig om op deze manier gecoacht te worden.

 

In mijn manier van werken staat het openen in beweging - beweging brengen in dat wat vast zit, het weer laten stromen -  centraal.

Ik werk daarbij graag met de combinatie gesprek en dans omdat het één het ander versterkt en kan leiden tot werkelijke verandering van binnenuit  en authentieke antwoorden op jouw coachingsvraag.

 

Tarieven

Kennismakingsgesprek van 0,5 uur               gratis

Individuele coachingssessie van 1,5 uur        €  80,-

Een serie van 3 afspraken van 1,5 uur          € 220,-

 

Betaling

Contant, het is niet mogelijk om te pinnen.

 

Annulering

Tot 24 uur van te voren kun je een afspraak kosteloos annuleren. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

 

Lokatie

De afspraken vinden plaats op de Meerburgerstraat 4, Leiden

 

Open in Beweging | Corrie Drijver Meerburgerstraat 4 2314 AX Leiden | T 06 423 00 472 | E info@corriedrijver.nl | Facebook

Copyright  ©  All Rights Reserved