Agenda

Dancing @ Home


I.v.m. de huidige Corona restricties bied ik de komende weken de mogelijkheid om online te verbinden in de dans, oftewel Dancing @ Home.


De komende lessen ga ik als experiment online geven. Virtueel verbinden met elkaar, fysiek op afstand maar ook samen. Misschien niet ‘perfect’ maar wel ontzettend fijn om elkaar even te ontmoeten in de dans.


Ik ga met de volgende programma’s werken Zoom en Mixcloud. Het is aan te raden om deze programma’s vooraf te downloaden en misschien al even te bekijken hoe het werkt.


Voor de les van 2 april a.s. is het uitnodigingsnummer van Zoom:


https://zoom.us/j/6410118823


Op donderdagavond gaat de virtuele danszaal om 19.45 uur open. We starten de dans om 20 uur en eindigen rond 21.15 uur.


Op zondagochtend gaat de virtuele danszaal om 10.30 uur open. We starten de dans om 10.45 uur en eindigen rond 12 uur. 


Het is belangrijk om een goede internet/wifi verbinding te hebben en los van Zoom en eventueel Mixcloud geen andere programma's op je computer te openen. Check ook even je audio settings van je computer (Mac: systeemvoorkeuren bij geluid) en bij Zoom (Mac: op balk linksboven bij Zoom.us preferences).


Houdt eventueel een tweede device/apparaat bij de hand (ipad, mobiel) voor het geval er iets niet goed werkt.


Zorg dat je computer met je oplader is verbonden en aangesloten is op een speaker (liefst met snoer) of draadloze koptelefoon i.v.m. de geluidskwaliteit.


Kom ruim op tijd aan zodat, als er technische 'dingetjes' zijn we die nog op tijd kunnen op lossen.


Kijk of je vooraf de ruimte waar je wilt gaan dansen op orde kunt maken en vraag aan huisgenoten of ze je even niet willen storen (ze mogen natuurlijk ook meedansen) zodat je echt onbezorgd in de dans kunt duiken. Het is fijn om makkelijk zittende kleding te dragen en een flesje water bij de hand te hebben. We ronden na de dans gezamenlijk af.


Het is fijn als je tijdens de les je camera aan hebt staan en in beeld kunt blijven zodat we echt het gevoel hebben dat we verbonden zijn met elkaar.


De les wordt NIET opgenomen en ik wil je vragen om dit ook niet te doen en geen schermfoto's te maken.


Deze lessen zijn op donatie basis. Je kunt je donatie overmaken op www.PayPal.Me/corriedrijver of t.n.v. C. Drijver rekeningnummer NL60 ABNA 0572 2821 17. 


Voel wat goed voelt voor jou om over te maken. Je kunt dit ook nog na de les beslissen. Als je je bestaande strippenkaart wilt gebruiken dan is dat fijn. Laat het me dan even weten dan kan ik het administratief verwerken.  


Tot op de virtuele dansvloer!

Donderdagavond dans (wekelijks)

Waar?

 

Cultuurhuis De Paulus (voormalige kerk)

Warmonderweg 2, Oegstgeest

 

Parkeren is gratis op het eigen terrein van De Paulus. Betaald parkeren tot 19.30 uur in de Raadsherenbuurt in Leiden (dit is de buurt tegenover De Paulus).

 

Hoe laat?

 

De zaal is open vanaf 19.30

De les start om 19.45 tot 21.15/21.30 uur


Voor de tijden van de online lessen zie boven

Data 2020


9, 16, 23, 30 januari

6, 13, 20 februari

5, 12 maart


Online: 2, 9, 16, 23, 30 april

Online: 7, 14 mei


4, 11, 18, 25 juni

2, 9 juli


Geen les: 21 en 28 mei

Je bent van harte welkom op deze mooie dansplek. Voorheen in gebruik als kerk en nu geopend voor diverse culturele activiteiten. De zaal is ruim, sfeervol en heeft natuurlijk een heerlijke dansvloer!


Vooraf aanmelden voor deze les is fijn maar niet persé nodig.

Zondagochtend dans (iedere eerste en derde zondag van de maand)

Op deze prachtige plek, midden in het bos, aan de rand van Leiden en Oegstgeest kun je iedere eerste zondag van de maand genieten van de dans. Gezamenlijk ontwaken, jezelf openen of nog even sluiten, ontdekken wat de dans je in de ochtend brengt. In deze lichte, intieme ruimte is het fijn bewegen. 


De ruimte bij Yogacentrum Leidse Hout is beperkt dus wil je verzekerd zijn van een plekje meld je dan tijdig aan.

Als je onverwachts na aanmelding NIET kunt komen, laat het dan svp tijdig weten dan kan iemand anders weer van de vrijgekomen plek gebruik maken.

Data 2020


19 januari

2 en 16* februari

1 maart


Online: 5 en 19 april

Online: 3 en 17 mei


7 en 21 juni

5 juli


6 en 20 september

4 en 18 oktober

1 en 15 november

6 en 20 decemberWaar?

 

Yogacentrum Leidse Hout (Koetshuis)

Groene Maredijk 100, Leiden

 

Klik hier voor route en parkeren Yogacentrum Leidse Hout

 

 

Hoe laat?

 

De zaal is open vanaf 10.00 uur

De les is van 10.15 tot 12.00 uur


Voor de tijden van de online lessen zie boven

Prijs


Losse les 17 euro, strippenkaarten: 3x voor 48 euro, 5x voor 75 euro en 10x voor 140 euro. Minima korting is in overleg mogelijk.  


Betaling kan contant, met een 'tikkie' via WhatsApp of door (vooraf) over te maken naar rekeningnummer NL60 ABNA 0572 2821 17 t.n.v. C. Drijver.


De strippenkaarten zijn persoonsgebonden en op beide locaties te gebruiken. Ongebruikte 'strippen' kunnen niet worden terugbetaald.

Alle strippenkaarten zijn, na startdatum, maximaal een jaar geldig. Als het je echt niet lukt om de kaart binnen die termijn op te gebruiken, neem dan even contact met me op dan zoeken we samen naar een oplossing.

Open in Beweging | Corrie Drijver Meerburgerstraat 4 2314 AX Leiden | T 06 423 00 472 | E info@corriedrijver.nl | Facebook

Copyright  ©  All Rights Reserved