Agenda

Dancing @ Home


I.v.m. de huidige Corona restricties bied ik de komende periode de mogelijkheid om online te verbinden in de dans, oftewel Dancing @ Home.


Virtueel verbinden met elkaar, fysiek op afstand maar ook samen. In alle vrijheid en veiligheid je dans mogen doen. Verbinden met anderen, vooraf en na de dans even bijpraten.. Ineens is er een fijn alternatief voor het dansen in de zaal ontstaan. 


Ik ga met de volgende programma’s werken Zoom en Mixcloud. Het is aan te raden om deze programma’s vooraf te downloaden en misschien al even te bekijken hoe het werkt.


-----


Je kunt je vooraf registreren op de desbetreffende link. Na registratie ontvang je automatisch het Zoom Meeting ID.


Op donderdagavond gaat de virtuele danszaal om 19.45 uur open. We starten de dans om 20 uur en eindigen rond 21.15 uur.


Op zondagochtend gaat de virtuele danszaal om 10.30 uur open. We starten de dans om 10.45 uur en eindigen rond 12 uur. Donderdag 28 mei is er geen dans.


Registratie link donderdag 4 juni: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEvd-qurDwvHdCQBsYgD3jyfZkUODKfzjdS


Registratie link zondag 7 juni: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItfu-orjojGtTFpCuFY_OzRu5n7MS0C_kL


-----


Het is belangrijk om een goede internet/wifi verbinding te hebben en los van Zoom en eventueel Mixcloud geen andere programma's op je computer te openen. Check ook even je audio settings van je computer (systeemvoorkeuren bij geluid).


Houdt eventueel een tweede device/apparaat bij de hand (ipad, mobiel) voor het geval er iets niet goed werkt.


Zorg dat je computer met je oplader is verbonden en aangesloten is op een speaker of draadloze koptelefoon i.v.m. de geluidskwaliteit.


Kom ruim op tijd aan zodat, als er technische 'dingetjes' zijn we die nog op tijd kunnen op lossen.


Kijk of je vooraf de ruimte waar je wilt gaan dansen op orde kunt maken en vraag aan huisgenoten of ze je even niet willen storen (ze mogen natuurlijk ook meedansen) zodat je echt onbezorgd in de dans kunt duiken. Het is fijn om makkelijk zittende kleding te dragen en een flesje water bij de hand te hebben. We ronden na de dans gezamenlijk af.


Het is fijn als je tijdens de les je camera aan hebt staan en in beeld kunt blijven zodat we echt het gevoel hebben dat we verbonden zijn met elkaar.


De les wordt NIET opgenomen en ik wil je vragen om dit ook niet te doen en geen schermfoto's te maken.


Betaling


Fijn als je voor deze les je bestaande strippenkaart kunt gebruiken. Laat het me even zodat ik het administratief kan verwerken.


Raakt deze crisis jou hard in de portemonnee dan kun je ook een bedrag doneren. Een bedrag tussen de 7 en 17 euro geef ik als richtbedrag. Je kunt je donatie direct overmaken op NL60 ABNA 0572 2821 17 t.n.v. C. Drijver, betalen via www.PayPal.Me/corriedrijver of om een 'open' tikkie vragen.Tot op de virtuele dansvloer! 

Donderdagavond dans (wekelijks)

Waar?

 

Cultuurhuis De Paulus (voormalige kerk)

Warmonderweg 2, Oegstgeest

 

Parkeren is gratis op het eigen terrein van De Paulus. Betaald parkeren tot 19.30 uur in de Raadsherenbuurt in Leiden (dit is de buurt tegenover De Paulus).

 

Hoe laat?

 

De zaal is open vanaf 19.30

De les start om 19.45 tot 21.15/21.30 uur


Voor de tijden van de online lessen zie boven

Data 2020


Online: 2, 9, 16, 23, 30 april

Online: 7, 14, 21 mei

Online: 4, 11, 18, 25 juni

Online: 2, 9 juli


Geen les: 28 mei


Onder voorbehoud van Corona beperkingen start de donderdag dans weer vanaf september bij de Pauluskerk. Exacte data volgen binnenkort.

Je bent van harte welkom op deze mooie dansplek. Voorheen in gebruik als kerk en nu geopend voor diverse culturele activiteiten. De zaal is ruim (250 m2), sfeervol en heeft natuurlijk een heerlijke dansvloer!


Vanaf september is het nodig om je vooraf aan te melden voor deze les. We dansen met maximaal 15 dansers i.v.m. Corona beperkingen. 

Zondagochtend dans (iedere eerste en derde zondag van de maand)

Waar?

 

Yogacentrum Leidse Hout (Koetshuis)

Groene Maredijk 100, Leiden

 

Klik hier voor route en parkeren Yogacentrum Leidse Hout

 

 

Hoe laat?

 

De zaal is open vanaf 10.00 uur

De les is van 10.15 tot 12.00 uur


Voor de tijden van de online lessen zie boven

Data 2020


19 januari

2 en 16* februari

1 maart


Online: 5 en 19 april

Online: 3 en 17 mei

Online: 7 en 21 juni

Online: 5 juli
Prijs


Losse les 17 euro, strippenkaarten: 3x voor 48 euro, 5x voor 75 euro en 10x voor 140 euro. Minima korting is in overleg mogelijk.  


Betaling kan contant, met een 'tikkie' via WhatsApp of door (vooraf) over te maken naar rekeningnummer NL60 ABNA 0572 2821 17 t.n.v. C. Drijver.


De strippenkaarten zijn persoonsgebonden en zowel online als in de zaal te gebruiken. Ongebruikte 'strippen' kunnen niet worden terugbetaald.

Alle strippenkaarten zijn, na startdatum, maximaal een jaar geldig. Als het je echt niet lukt om de kaart binnen die termijn op te gebruiken, neem dan even contact met me op dan zoeken we samen naar een oplossing.

Open in Beweging | Corrie Drijver Meerburgerstraat 4 2314 AX Leiden | T 06 423 00 472 | E info@corriedrijver.nl | Facebook

Copyright  ©  All Rights Reserved