Agenda

Woensdagavond Dancing@Home (twee keer per maand)

Twee keer per maand verbinden we online in de dans bij Dancing@Home.


Virtueel verbinden met elkaar, fysiek op afstand maar ook samen. In alle vrijheid en veiligheid van je eigen huis, je dans mogen doen. Verbinden met andere dansers, vooraf en na de dans even bijpraten..


Een fijn alternatief voor het dansen in de zaal.


Hoe laat?


De virtuele danszaal is open vanaf 19.45 uur

De les start om 20.00 uur tot 21.15/21.30 uur
Data 2020


9 en 23 september

7 en 21 oktober

4 en 18 november

9 decemberJe kunt je vooraf registreren op onderstaande link. Na registratie ontvang je automatisch het Zoom Meeting ID.


Registratielink woensdag 7 oktober:


https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcsfuytrDIuEtBhDkGG5kK3QkHIDRiFCLL3


Prijs


Losse les 17 euro, strippenkaarten: 3x voor 48 euro, 5x voor 75 euro en 10x voor 140 euro. Dansen op donatiebasis of minima korting is in overleg mogelijk.  


Praktisch


We verbinden via het programma Zoom. Het is fijn om dit vooraf aan de dans te downloaden en even te kijken hoe alles werkt. 


Het is belangrijk om een goede internet/wifi verbinding te hebben en los van Zoom geen andere programma's op je computer te openen. Check ook even je audio settings van je computer (systeemvoorkeuren bij geluid).


Houdt eventueel een tweede device/apparaat bij de hand (ipad, mobiel) voor het geval er iets niet goed werkt.


Zorg dat je computer met je oplader is verbonden en aangesloten is op een speaker of draadloze koptelefoon i.v.m. de geluidskwaliteit en het gewenste volume.


Kom ruim op tijd aan zodat, als er technische 'dingetjes' zijn we die nog op tijd kunnen op lossen.


Kijk of je vooraf de ruimte waar je wilt gaan dansen op orde kunt maken en vraag aan huisgenoten of ze je even niet willen storen (ze mogen natuurlijk ook meedansen) zodat je echt onbezorgd in de dans kunt duiken. Het is fijn om makkelijk zittende kleding te dragen en een flesje water bij de hand te hebben. We ronden na de dans gezamenlijk af.


Het is fijn als je tijdens de les je camera aan hebt staan en in beeld kunt blijven zodat we echt het gevoel hebben dat we verbonden zijn met elkaar.


De les wordt NIET opgenomen en ik wil je vragen om dit ook niet te doen en geen schermfoto's te maken.
Donderdagavond dansen bij de Pauluskerk (wekelijks)

Waar?

 

Cultuurhuis De Paulus (voormalige kerk)

Warmonderweg 2, Oegstgeest

 

Parkeren is gratis op het eigen terrein van De Paulus. Betaald parkeren tot 19.30 uur in de Raadsherenbuurt in Leiden (dit is de buurt tegenover De Paulus).

 

Hoe laat?

 

De zaal is open vanaf 19.30

De les start om 19.45 tot 21.15/21.30 uur

Data 2020


Onder voorbehoud van Corona beperkingen start de donderdag dans weer vanaf september bij de Pauluskerk.


10, 17 en 24 september

1, 8, 15 en 22 oktober

5, 12, 19 en 26 november

3, 10, en 17 december


Geen dans op: 29 oktober


Aanmelden of info

Prijs


Losse les 17 euro, strippenkaarten: 3x voor 48 euro, 5x voor 75 euro en 10x voor 140 euro. Minima korting is in overleg mogelijk.  


Praktisch


Je bent van harte welkom op deze mooie dansplek. Voorheen in gebruik als kerk en nu geopend voor diverse culturele activiteiten. De zaal is ruim (250 m2), sfeervol en heeft natuurlijk een heerlijke dansvloer!


I.v.m. de Corona beperkingen is het nodig om je vooraf aan te melden. Fijn als je vooraf nog even het Corona protocol kunt doorlezen.

Zaterdagochtend Open Floor Bodytalk (maandelijks)

Naast de wekelijkse lessen geef ik één keer per maand op zaterdagochtend de gelegenheid om iets dieper in je dans te duiken. Er is alle tijd en ruimte om je te verbinden met je lichaam en hoe jij wilt bewegen. Van je tenen tot aan het topje van je hoofd.. Wat hebben al die delen van jou je te vertellen en hoe is het om daarnaar te luisteren en te dansen wat je voelt. Samen met anderen te bewegen.. Iedere keer staat er een ander Open Floor thema centraal dat we mee nemen in de dans.


We dansen in de fijne, lichte en ruime (80 m2) zaal van het Yoga-Loft Leiderdorp.


I.v.m. de Corona beperkingen en een maximum aan het aantal dansers dat mee kan doen, is het nodig om je vooraf aan te melden. Fijn als je vooraf nog even het Corona protocol kunt doorlezen.Waar?


Yoga-Loft Leiderdorp, Zijlbaan 42A, Leiderdorp


Het Yoga-Loft Leiderdorp ligt bij het winkelgebied 'De Baanderij' achter de Praxis. 

Aangekomen bij de ingang van de Praxis rijd je links langs de Praxis. Op de hoek is de ingang van de Yoga-Loft. Met de trap ga je naar de eerste etage. Er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


Hoe laat?


De zaal is open vanaf 9.50

De dans start om 10.00 tot 12.30 uur

Data 2020


19 september

17 oktober

28 november

19 december


Aanmelden of info


Prijs


Losse workshop 22,50 euro, 2, 3 of 4x dansen 20 euro per keer. Minima korting of bijbetalen op je strippenkaart is in overleg mogelijk.Diversen


De strippenkaarten zijn persoonsgebonden en zowel online als in de zaal te gebruiken. Ongebruikte 'strippen' kunnen niet worden terugbetaald.

Alle strippenkaarten zijn, na startdatum, maximaal een jaar geldig. Als het je echt niet lukt om de kaart binnen die termijn op te gebruiken, neem dan even contact met me op dan zoeken we samen naar een oplossing.


Betaling kan contant, met een 'tikkie' via WhatsApp of door (vooraf) over te maken naar rekeningnummer NL60 ABNA 0572 2821 17 t.n.v. C. Drijver.Open in Beweging | Corrie Drijver Meerburgerstraat 4 2314 AX Leiden | T 06 423 00 472 | E info@corriedrijver.nl | Facebook

Copyright  ©  All Rights Reserved