Coaching

Danscoaching


Naast groepslessen bied ik ook individuele sessies aan.

 

Wat is danscoaching?

 

Een coach begeleidt je bij het zoeken naar antwoorden op (levens)vragen. In een gesprek wordt een coachingsvraag geformuleerd. De coach ondersteunt je bij het behalen van je doel(en).

 

Bij danscoaching of lichaamsgerichte coaching wordt het gesprek afgewisseld met fysiek in beweging komen. Op die manier versterken het verbale en non-verbale elkaar. Dit brengt bewustzijn, nieuwe inzichten en een antwoord op de door jouw geformuleerde coachingsvraag.

 

In een sessie kunnen verschillende vormen van bewustzijn aan bod komen. Wat voel je bijvoorbeeld:

 

• fysiek (voel je blokkades in je lichaam, kun je je hele lichaam voelen, voelt het ergens gespannen of juist ontspannen)

• emotioneel (welke emoties komen er naar boven, waar voel je dat in je lichaam)

• mentaal (zelfkritiek, herhalende gedachten)

• zingevend (mag je zijn wie je wilt zijn, wat is jouw pad, voel je je deel van het geheel)


Het fysiek in beweging komen, wordt begeleid met behulp van diverse soorten muziek en lichaamswerk. Je leert los te laten wat vast zit en gaat ervaren wat er van binnenuit door jou heen wil bewegen. Je hebt geen (dans)ervaring nodig om op deze manier gecoacht te worden.

 

In mijn manier van werken staan bewustwording en het openen in beweging - beweging brengen in dat wat vast zit, het weer laten stromen -  centraal. Ik werk daarbij graag met de combinatie gesprek en beweging omdat het één het ander versterkt en kan leiden tot werkelijke verandering van binnenuit  en authentieke antwoorden op jouw coachingsvraag.

 

Tarief

Coachingssessie van 1,5 uur        €  100,-

Bij een traject van meerdere sessies kan een prijsafspraak worden gemaakt.


Voor 'vaste' dansers geldt een combi aanbod dans & coaching en betaal je voor de eerste coachingssessie van 1,5 uur geen

€ 100 maar slechts € 50.

 

Betaling

Contant of via bankoverschrijving, het is niet mogelijk om te pinnen.

 

Annulering

Tot 24 uur van te voren kun je een afspraak kosteloos annuleren. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

 

Lokatie

De afspraken vinden plaats bij mijn praktijk-aan-huis in Leiden.


Ervaringen van anderen..


Het is de muziek die het maakt dat je in beweging komt, die je door je weerstand heen loodst, die je overgeeft aan het ritme. Er ontstaat ruimte in je ziel en dit werkt helend. Je bent tot inzicht gekomen. (Jacobien, Oegstgeest)


Ik heb Corrie ervaren als een fijne, krachtige vrouw met een gezonde dosis humor. 

Ze biedt in haar sessies de veiligheid en ontspanning die nodig is om te laten stromen wat er vast zit. Vastzittende emotie en gevoel van blokkade waar ik met gesprekken niet bij kon komen, werden door de setting, beweging en muziek meteen geraakt. Het kon gaan stromen, wat een opluchting. De muziek is prachtig en werkelijk ondersteunend in het proces. Wil je meer verbinding met jezelf, je lijf, je levensenergie meer voelen stromen? Ik raad je individuele dans coaching bij Corrie van harte aan! (Olga, Delfgauw)