Coaching

Danscoaching


Naast groepslessen bied ik ook individuele sessies aan.

 

Wat is danscoaching?

 

Een coach begeleidt je bij het zoeken naar antwoorden op (levens)vragen. In een gesprek wordt een coachingsvraag geformuleerd. De coach ondersteunt je bij het behalen van je doel(en).

 

Bij danscoaching of lichaamsgerichte coaching wordt het gesprek afgewisseld met fysiek in beweging komen. Op die manier versterken het verbale en non-verbale elkaar. Dit brengt bewustzijn, nieuwe inzichten en een antwoord op de door jouw geformuleerde coachingsvraag.

 

In een sessie kunnen verschillende vormen van bewustzijn aan bod komen. Wat voel je bijvoorbeeld:

 

• fysiek (voel je blokkades in je lichaam, kun je je hele lichaam voelen, voelt het ergens gespannen of juist ontspannen)

• emotioneel (welke emoties komen er naar boven, waar voel je dat in je lichaam)

• mentaal (zelfkritiek, herhalende gedachten)

• zingevend (mag je zijn wie je wilt zijn, wat is jouw pad, voel je je deel van het geheel)


Het fysiek in beweging komen, wordt begeleid met behulp van diverse soorten muziek en lichaamswerk. Je leert los te laten wat vast zit en gaat ervaren wat er van binnenuit door jou heen wil bewegen. Je hebt geen (dans)ervaring nodig om op deze manier gecoacht te worden.

 

In mijn manier van werken staan bewustwording en het openen in beweging - beweging brengen in dat wat vast zit, het weer laten stromen -  centraal. Ik werk daarbij graag met de combinatie gesprek en beweging omdat het één het ander versterkt en kan leiden tot werkelijke verandering van binnenuit  en authentieke antwoorden op jouw coachingsvraag.

 

Tarieven

Coachingssessie van 1 uur           €  60,-

Coachingssessie van 1,5 uur        €  85,-

Bij een traject van meerdere sessies kan een prijsafspraak worden gemaakt.

 

Betaling

Contant, het is niet mogelijk om te pinnen.

 

Annulering

Tot 24 uur van te voren kun je een afspraak kosteloos annuleren. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

 

Lokatie

De afspraken vinden plaats bij mijn praktijk-aan-huis op de Meerburgerstraat 4, Leiden 

 

Open in Beweging | Corrie Drijver Meerburgerstraat 4 2314 AX Leiden | T 06 423 00 472 | E info@corriedrijver.nl | Facebook

Copyright  ©  All Rights Reserved